Ąžuolo drožlės rūkymui ir kepimui ant grotelių

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 1,85 € 1.85
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą

Apibūdinimas

Dėl šių traškučių sūriai ir kiti patiekalai įgaus nepakartojamą skonį, aromatą ir aukso rudumo spalvą.

Puikiai tinka sūriams, jautienai, žuviai ir paukštienai rūkyti.


Jos pagamintos iš natūralios ąžuolo medienos iš ekologiškai švarių vietovių. Be impregnuojančių ir konservuojančių junginių. Neturi būti dulkių frakcijų. Jiems būdingas optimalus vandens kiekis - mažiau nei 11 %.


Naudojimo instrukcijos:
Kepimas ant grotelių: aplink žėrinčias medžio anglis dėkite dviejų centimetrų sluoksnį medžio drožlių - nedėkite tiesiai ant židinio, nes jos tuoj pat sudegs. Uždenkite kepsninę dangčiu iš karto po to, kai ant grotelių padedate maistą.
Kepimo laikas - 10-30 minučių (priklausomai nuo kepamos mėsos dydžio ir rūšies).
Rūkymas: Priklausomai nuo rūkyklos tipo, skiedras dėkite ant specialiai tam skirto padėklo arba aplink įkaitusį židinį - nedėkite tiesiai ant šilumos šaltinio, nes jos tuoj pat sudegs. Dozavimas: 20-40 g/kg mėsos.

Skiedras reikia laikyti sausoje, vėsioje vietoje.

Inni klienci kupili również
aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium