Duona. Kepimas namuose.
Apibūdinimas
Tamsiu alumi, raugintu pienu, jogurtu, petražolėmis ar anyžiais pagardinta duona - naminė duona vėl madinga. Šios knygos dėka galėsite patys išsikepti nuostabios duonos: su grūdais, žolelėmis, kaimiškos duonos su natūraliu rūgpieniu. Jie puikiai tiks sumuštiniams su šalta mėsa, sūriu ar šviežia varške. Galite patiekti švediškų bandelių su cinamonu, Provanso bandelių su šafranu arba vokiškų prekečių popietinei arbatai. Saldžios duonos su tarkuotais obuoliais, figomis ir riešutais gali būti neįprastas salotų priedas.
Kepti šiuos skanėstus nėra sunku, o tešlai nereikia daug ingredientų. Svečiai bus maloniai nustebinti, kai patieksite savo kepamą duoną.
Autorius: Ulrike Skadow
Puslapių skaičius: 72
Formatas: 190x190 mm
Viršelis: kietas viršelis
ISBN: 978-83-7773-836-8
Leidėjas: RM leidykla