Kalcio chlorido sūris - maistinis
Apibūdinimas
Maistui skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje kalcio balansui piene atkurti. Būtinas pasterizuotam pienui! Naudojant kalcio chloridą pieno produktų ir sūrių gamyboje galima pasiekti stabilią ir pastovią koaguliaciją bei kompaktišką varškę, todėl vėliau ją lengviau pjaustyti.
Fizinės ir cheminės produkto savybės
Išvaizda: miltelių pavidalo
Spalva: balta
Kvapas: nėra
Koncentracija: 99 % - kalcio chloridas, skirtas sūrių gamybai.
Dozavimas:
1-2 g 10 l pieno
Pakuotė:
100 l pieno - 10 g
1000 l pieno - 100 g
1 kg pakuotė
Saugokitės įtartinai pigaus kalcio chlorido internete!
Kalcio chlorido taip pat galima įsigyti kaip techninio produkto (žiemą naudojamo keliams nuo ledo nuledinti) arba kaip mažesnės koncentracijos maisto produkto.
Mūsų kalcio chloridas yra išgrynintas maisto produktas, skirtas tik pieno produktų gamybai. Jame yra visi reikalingi sertifikatai ir pažymos. Koncentracija 99 %.
Kalcio chlorido į pieną reikia įpilti prieš pradedant gaminti sūrį. Jį reikia sudėti į pieną ir lėtai maišyti, kol visiškai ištirps. Vėliau pridėkite (pagal receptą ir sūrio rūšį), pvz., bakterijų užkietėjimo kultūrų ir šliužo fermentą.