Kefyras 31 - kefyro užkandžio bakterijos
Regular price:
product unavailable
Pridėti į norų sąrašąApibūdinimas
"YoghurtTek" užkandžių kultūros
Serija: Kefyras
Tipas: mezofilinis
Pavadinimas: Kefyras - 31
Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.
Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.
Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Pakuotė užsukama varžtais, galima daug kartų išpilstyti reikiamą dozę, užsukti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
100 arba 1000 l pieno pakuotė.
Sudėtis:
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetylactis
Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Saccaromyces cerevisiae
Taikymas:
Kefyras, raugintas pienas.
Kultūros ypatybės:
Optimali augimo temperatūra: 30 - 34 ° C
Dujų gamyba: ++.
Fermentacijos aktyvumas: ++
Klampa: +++
Kvapas: ++++
Likvidumas: -
Kefyrui gaminti rekomenduojame naudoti jogurto gaminimo aparatą su temperatūros nustatymais:
https://sklep.serowar.pl/pl/p/Sero-jogurtownica-1%2C5-L-z-ustawieniem-temperatury/621