MFC - starterinė kultūra (bakterijos)
Apibūdinimas
Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: MF
Tipas: mezofilinis-termofilinis
Pavadinimas: MFC
Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.
Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.
Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). 100 l pakuotė su užsukamuoju dangteliu, todėl reikiamą dozę galima išpilti kelis kartus, uždaryti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
100 arba 1000 l pieno pakuotė.
Sudėtis:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Taikymas:
Švieži ir minkšti sūriai:
"Feta", "Tradicinė Feta" ir kt.
Kultūros ypatybės:
Optimali augimo temperatūra: 32 - 37 ° C
Dujų gavyba: -
Proteolitinis aktyvumas: ++
Fermentacinis aktyvumas: +++
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 3% NaCl