MSE - starterinė kultūra (bakterijos)

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

"Cheese-Tek Sterter" kultūros
Serija: MS

Tipas: mezofilinis

Pavadinimas: MSE


Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.

Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.

Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). 100 l pakuotė su užsukamuoju dangteliu, todėl reikiamą dozę galima išpilti kelis kartus, uždaryti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

100 arba 1000 l pieno pakuotė.

Sudėtis:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetilactis
Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris

Taikymas:
Pusiau kieto, kietojo ir minkštojo sūrio rūšys:
"Gouda", "Cheddar", "Korycin" sūris, sviestas ir kt.

 

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 30 - 34 ° C
Dujų gamyba: ++.
Proteolitinis aktyvumas: ++
Fermentacijos aktyvumas: ++
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 2 % NaCl

Susiję produktai

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium