MSO-11 - starterinė kultūra (bakterijos)
Apibūdinimas
Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: MS
Tipas: mezofilinis
Pavadinimas: MSO-11
Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.
Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
100 arba 1000 l pieno pakuotė.
Sudėtis:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetilactis
Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris
Taikymas:
Šviežias sūris ir puskiečio sūrio rūšys:
Korycin sūris, Chevre, grietinėlės sūris, varškė, rūgštus sūris ir kt.
Kultūros ypatybės:
Optimali augimo temperatūra: 30 - 35 ° C
Dujų gamyba: ++.
Proteolitinis aktyvumas: +
Fermentacinis aktyvumas: +++
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 2 % NaCl