MSO-11 - starterinė kultūra (bakterijos)

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: MS

Tipas: mezofilinis

Pavadinimas: MSO-11


Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.

Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

100 arba 1000 l pieno pakuotė.

Sudėtis:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Lactococcus lactis subsp. lactis biovar diacetilactis
Leuconostoc mesenteroides subsp. cremoris

Taikymas:
Šviežias sūris ir puskiečio sūrio rūšys:
Korycin sūris, Chevre, grietinėlės sūris, varškė, rūgštus sūris ir kt.

 

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 30 - 35 ° C
Dujų gamyba: ++.
Proteolitinis aktyvumas: +
Fermentacinis aktyvumas: +++
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 2 % NaCl

Susiję produktai

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium