MST - starterinė kultūra (bakterijos)

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: MF

Tipas: mezofilinis-termofilinis

Pavadinimas: MST


Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.

Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.

Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Užsukama pakuotė, į kurią galima pakartotinai supilti reikiamą dozę, užsukti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

100 arba 1000 l pieno pakuotė.

Sudėtis:
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactococcus lactis subsp. cremoris
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus

Taikymas:
Pusiau kietojo, kietojo ir minkštojo sūrio rūšys, ypač pelėsiniai sūriai:
Camembert, Brie, Roquefort, Gorgonzola ir kt.

Paprastai naudojamas su pelėsių užvedimo įtaisais PC arba RQ.

 

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 30 - 35 ° C
Dujų gavyba: -
Proteolitinis aktyvumas: ++
Fermentacinis aktyvumas: +++
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 3% NaCl

Susiję produktai

Inni klienci kupili również
aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium