Maisto produktų vakuuminio pakavimo mašina LUND - 175W
Regular price:
product unavailable
Pridėti į norų sąrašąApibūdinimas
Maisto produktų vakuuminio pakavimo mašina LUND, kurios galingumas 175 W.
Paprastas ir patogus naudoti sandariklis nerūdijančio plieno korpuse.
- Mygtukas "Pakavimas" - pradėkite pakavimo procesą
- Mygtukas "Stop" - bet kada nutraukti pakavimo procesą
- Mygtukas "Sandarinimas" - pagal poreikį paleisti sandarinimo procesą, pvz., ekstrahuojant impulsiniu režimu.
- Impulsinis mygtukas - momentinis sandarinimo proceso paleidimas, idealiai tinka jautriems produktams
- Kontrolinė lemputė - rodo, kada mašina veikia
- Galite naudoti maišelius maisto produktų pakuotėms, užklijuotus per 3 kraštus, arba maišelius maisto produktų pakuotėms, suvyniotus į ritinėlį.
- Didžiausias plėvelės plotis 25 cm, ilgis pagal poreikį
- Vakuuminis pakavimas į konteinerius
- Laido laikiklis - leidžia paslėpti perteklinį laidą
- Stabilus dėl guminių kojelių
- Saugos jungiklis
- Instrukcija lenkų kalba
Paskirtis / taikymas
Vakuuminė pakavimo mašina naudojama maisto produktams vakuuminiu būdu pakuoti į specialius maišelius. Dėl tokios pakuotės maistas ilgiau išlieka šviežias ir turi maistinę vertę.
Patarimai, kaip pakuoti maisto produktus į vakuumines pakuotes
- Geriausių rezultatų pasieksite vakuuminiu būdu pakuodami šviežią maistą.
- Jei maisto kokybė prastėja, vakuuminis pakavimas gali atitolinti šį procesą, bet niekada jo nesustabdys. Anaerobinės bakterijos ir mikroorganizmai, kurie gali veikti mažo deguonies kiekio aplinkoje, vis tiek turi įtakos maisto produktų gedimui.
- Vakuuminėje pakuotėje supakuotų maisto produktų virimas, atšildymas ir pašildymas vandenyje išsaugo maisto produktų skonį ir palengvina jų priežiūrą.
- Šildydami vakuuminėje pakuotėje supakuotą maistą mikrobangų krosnelėje, visada pradurkite maišelį keliose vietose, kad išeitų karštas oras.
- Vakuuminėje pakuotėje supakuotus maisto produktus galima pašildyti panardinus ir pašildžius šiltame vandenyje, vandens temperatūra neturi viršyti 75 laipsnių Celsijaus.
Pakuojant mėsą ir žuvį rekomenduojama pirmiausia 1-2 valandoms įdėti į šaldiklį. Tai leis natūraliai susigerti maiste esančioms sultims ir išlaikyti jo formą. Jei nėra galimybės iš anksto atšaldyti maisto produktų, rekomenduojama tarp maisto produktų ir uždaromo maišelio krašto padėti laisvai susuktą popierinį rankšluostį. Rankšluostis sugers visas sultis, kurios išsiskiria iš maisto produktų ištraukiant orą.
Pakuojant sūrį, rekomenduojama po kiekvieno naudojimo supakuoti likusį sūrį. Jei naudojamas pakankamai didelis maišelis, nupjovus plombą jį galima naudoti pakartotinai.
Prieš vakuuminį pakavimą daržoves patartina blanširuoti. Blanširuojant sustabdomas fermentų, dėl kurių gali sumažėti skonis, spalva ir tekstūra, veikimas. Norėdami blanširuoti daržoves, panardinkite jas į verdantį vandenį kelioms dešimtims sekundžių, tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį. Blanširavimo laikas priklauso nuo daržovių rūšies. Kuo smulkesnės ir subtilesnės daržovės, tuo trumpesnis blanširavimo laikas. Blanširuoti galima ir mikrobangų krosnelėje arba garintuve.
Patartina blanširuotus produktus vakuuminiu būdu supakuoti į originalią pakuotę. Tai neleis produkto dalelėms su ištraukiamu oru patekti į vakuuminį pakavimo įrenginį, o tai gali net sutrukdyti tinkamai supakuoti produktą į vakuuminę pakuotę.
Prieš pakuodami į vakuumines pakuotes skystus maisto produktus, pvz., sriubas, užšaldykite juos atskirame inde, kurio forma ir dydis turėtų būti parinkti taip, kad užšaldytas produktas tilptų į maišelį. Užšaldę produktą išimkite iš indo, įdėkite į maišelį, vakuuminę pakuotę ir vėl įdėkite į šaldiklį. Vakuuminėje pakuotėje supakuotus maisto produktus galima pašildyti panardinus ir pašildžius šiltame vandenyje, tačiau vandens temperatūra neturi viršyti 75 laipsnių C.
Vakuuminis pakavimas į konteinerius
Pakavimo įrenginys gali vakuuminiu būdu pakuoti talpyklas. Talpyklą prie išorinės jungties reikia prijungti žarna. Norėdami paruošti talpyklą vakuuminei pakuotei, vadovaukitės su talpykla pateikta informacija.
Atkreipkite dėmesį, kad pakavimo mašinoje nėra žarnos ir talpyklų, išorinės angos vidinis skersmuo yra 5,5 mm. Įsitikinkite, kad žarnos jungtis telpa į pakavimo mašinos jungtį.
Pakuotės turinys
- vakuuminio pakavimo mašina
- naudojimo instrukcija
Įtampa [V]: 230
Dažnis [Hz]: 50
Galia [W]: 175
Apsaugos klasė: II
Apsaugos laipsnis [IP]: IPX0
Maišo plotis (maks.) [mm]: 28
Oro srautas [l/min]: 16
Sukuriamas neigiamas slėgis [kPa]: nuo -65 iki -80
Matmenys [D x Š x V]: 340 x 150 x 64 [mm].
Grynasis svoris [kg]: 1,4
Į pakavimo įrenginį tinka molskino maišeliai, skirti vakuuminiam maisto pakavimui:
- 20x30 cm
- matmenys 25x35 cm
Po aprašymu pateikiamos nuorodos į krepšius ("Susiję gaminiai").