Namų gamybos konservai. Džemai, želė, marmeladai
Apibūdinimas
Naminis marmeladas skanesnis už parduotuvinį!
Džemai ir marmeladai jau seniai nebėra tik puikus sumuštinių užtepas. Nuo mūsų senelių laikų mūsų skonis labai pasikeitė, todėl šie konservai vis dažniau mus vilioja saldžiai aštriomis natomis arba aštriu čili ir acto aromatu. Jie taip pat tapo puikiu sūrių, mėsos ir desertų priedu. Jie paruošiami akimirksniu. Nesvarbu, ar jie saldūs, aštrūs, ar švelnūs, jie visada skanūs.
Knygą sudaro:
Dešimtys skanių ir sveikų uogienių, želė ir marmeladų receptų.
Virtuvės meistrų patarimai, kaip naudoti šiuos naminius konservus.
Skanių vakarienės patiekalų, gėrimų ir desertų su uogienėmis ir drebučiais receptai.
Taip pat pateikiami pasiūlymai, kaip į uogienes dėti neįprastų priedų, pavyzdžiui, alkoholio, riešutų, šokolado ir egzotiškų prieskonių.
Autorius: Walter Trausner
Puslapių skaičius: 96
Formatas: 165x235 mm
Viršelis: minkštas įrišimas
ISBN: 978-83-7773-145-1
Leidėjas: RM leidykla
Paskelbimo metai: 2013