Ne joduotoji virinto sūrio druska 5 kg

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 7,15 € 7.15
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą

Apibūdinimas

Druska sustiprina sūrio skonį. Paprastai jis dedamas į varškę prieš pat spaudžiant, nors kai kuriais atvejais įtrinamas į išorinį sūrio paviršių po to, kai susiformuoja žievė. Jis taip pat naudojamas prisotintam tirpalui, kuriame mirkomi įvairių rūšių sūriai, gaminti - sūrymui.

Druska atlieka svarbų vaidmenį daugelyje procesų:

iš varškės pašalina vandenį,
Padeda išrūgas ištempti, sutraukdama varškę,
stabdo bakterijų augimą alaus gamybos proceso pabaigoje ir konservuoja, ribodamas nepageidaujamų bakterijų augimą.


Pakuotė: 5 kg

Išgarinta druska, priešingai nei akmens druska, yra išgryninta, joje nėra kitų mineralų ir smulkių (natūralių) priemaišų.

Įprasta joduota druska, kurios Lenkijoje galima įsigyti kiekvienoje parduotuvėje, sūriui gaminti netinka, nes jodas stabdo užkandžio bakterijų augimą ir lėtina brandinimo procesą!

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium