PC - pelėsis Penicillium candidum

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Koncentruota liofilizuota Penicillium candidum pelėsio starterinė kultūra, skirta tiesioginiam inokuliavimui į pieną (DVI).

Starteris miltelių pavidalu (liofilizuotas). Užsukama pakuotė, skirta daugkartiniam dozavimui, uždarymui ir laikymui šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

Taikymas: sūriai su baltuoju pelėsiu, pvz., Camembert, Brie ir kt.

Pelėsis Penicillium candidum suteikia sūriams būdingą išvaizdą ir dėl savo spartaus augimo stabdo nepageidaujamų pelėsių augimą. Jo gebėjimas skaidyti pieno rūgštį padeda neutralizuoti rūgštų sūrio skonį ir daro įtaką jo struktūrai. Be to, jis palaiko sūrio brandinimo procesą ir praturtina jo skonį.

 

Pavadinimas: PC

Serija: "Aroma-Tek"

 

Kultūra tiekiama buteliuke, kuriame yra 100 arba 1000 L dozė, skirta tiesiogiai skiepyti pieną. Šią kultūrą reikėtų naudoti kartu su "Cheese-Tek" bakterijų kultūromis, ypač su MST kultūra.

 

Taikymo galimybės:

Prieš naudodami dezinfekuokite (pvz., spiritu) pakuotę ir įrankį, kurį naudosite jai atidaryti!

Tiesioginis skiepijimas: kultūrą įpilkite tiesiai į pieną, iš anksto jos neaktyvuodami. Kruopščiai išmaišykite.

Nebulizavimas (purškimas): 100 litrų pieno ištirpinti 0,5 l virinto vandens ir atvėsinti iki 20 °C (arba proporcingai daugiau/mažiau). Nusausinkite sūrio paviršių ir apipurkškite pagal sūrio gamyboje naudojamą receptą.

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 28-32 °C
Dujų gamyba: ++
Proteolitinis aktyvumas: ++++
Fermentacijos aktyvumas: -
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 3,5 % NaCl

Susiję produktai

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium