PG - starterinė kultūra (bakterijos)

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: SL
Tipas: termofilinis
Pavadinimas: PG

Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.

Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.

Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Užsukama pakuotė leidžia pakartotinai supilti reikiamą dozę, ją užsukti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

100 arba 1000 l pieno pakuotė.

Sudėtis:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis
Lactobacillus helveticus

Taikymas:
Kietųjų sūrių rūšys:
Parmezanas, Provolone, Grana Padano ir kiti.

 

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 37 - 40 ° C
Dujų gavyba: -
Proteolitinis aktyvumas: ++
Fermentacijos aktyvumas: +++
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 2 % NaCl

Susiję produktai

Inni klienci kupili również
Kaip pasigaminti sūrį namuose
Kaip pasigaminti sūrį namuose

12,83 €

Regular price:

15,22 €

Lowest price: 15,22 €
szt.
Labai tiksli kišeninė skalė (0,01 g.)
Labai tiksli kišeninė skalė (0,01 g.)

5,43 €

szt.
aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium