Rennet - ėrienos pasta

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 3,26 € 3.26


kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Pikantiška šliužo pasta yra produktas, gaunamas iš ėriukų ir ožiukų skrandžių. Tai tradicinė itališka šliužo pasta. Iš jo gaminami aukštos kokybės sūriai, visų pirma avių ir ožkų sūriai. Šis šliužo fermentas suteikia gaminamam sūriui mažiau saldų, sausesnį ir aštresnį skonį.

 

Dozavimas: 20-30 g 100 l pieno (kuo daugiau baltymų, tuo mažiau šliužo fermentų reikia naudoti).

Prieš dedant į pieną, rekomenduojama ištirpinti drungname, nechloruotame vandenyje.

 

Chimozinas: 75 %.

Pepsinas: 25%

Veikla: 1:13.000

Išvaizda: kreminė pasta, tirpstanti vandenyje.

Natrio chloridas (druska): >20 %.

Natrio benzoatas E211: NĖRA

Laikyti 3-7 laipsnių C temperatūroje (šaldytuve).

 

Galimi paketai: 100 g ir 1 kg.

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium