Rūkymui ir kepimui ant grotelių skirtos obuolių drožlės
Apibūdinimas
Dėl šių drožlių jūsų sūriai ir kiti patiekalai įgaus nepakartojamą skonį, aromatą ir aukso rudumo spalvą.
Jie pagaminti iš natūralios obelų medienos, gautos ekologiškai švariose vietovėse. Be impregnuojančių ir konservuojančių junginių. Neturi būti dulkių frakcijų. Optimalus vandens kiekis - mažiau nei 11 %.
Skiedras reikia laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Pakuotė 450 g
Naudojimo instrukcijos:
Rūkymas: Priklausomai nuo rūkyklos tipo, skiedras dėkite ant specialiai tam skirto padėklo arba aplink įkaitusį židinį - nedėkite jų tiesiai ant šilumos šaltinio, nes jos tuoj pat sudegs. Dozavimas: 20-40 g/kg produkto.
Kepimas ant grotelių: aplink žėrinčias medžio anglis dėkite 2 cm storio medžio drožlių sluoksnį - nedėkite tiesiai ant ugnies, nes jos tuoj pat sudegs. Uždenkite kepsninę dangčiu iš karto po to, kai ant grotelių padedate maistą. Kepimo trukmė - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo produkto dydžio ir rūšies).