SLP - steigimo kultūra

Prieinamumas: dostępny na zamówienie
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35


kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Sudėtis:
Lactobacillus plantarum

Taikymas:
Šviežių arba pusiau fermentuotų dešrų gamyba, siekiant prailginti jų galiojimo laiką. Šią padermę galima naudoti tiek atskirai, tiek kartu su kitomis rūgštinančiomis mėsos užkandžio kultūromis.

Savybės:
Ši kultūra pasižymi labai lėto rūgštingumo savybėmis ir turi teigiamą poveikį iš pradžių žaliavose ir perdirbimo metu esantiems teršalams. Šią kultūrą sudarančios atrinktos padermės veikimas labai gerai apsaugo nuo monocytogenes ir listerijų augimo ir nekeičia galutinio mėsos produktų pH ar skonio.

Pakuotė:
"Meatferm" startinę kultūrą galima įsigyti lengvai naudojamame paketėlyje (pakuotė 100 kg mėsos) arba užsukamame buteliuke (pakuotė 10 kg mėsos).

Produkto naudojimas:
"Meatferm" startinė kultūra skirta tiesioginiam mėsos inokuliavimui (DMI), todėl miltelių nereikia reaktyvuoti. Bet kuriuo atveju "Meatferm" milteliai turi būti dedami pirmajame gamybos proceso etape, ypač maišant ingredientus.
Visai procedūrai atlikti būtina iš karto naudoti reikiamą dozę, kad mišinyje ištirptų homogeniškai.

Priklausomai nuo gamintojo taikomų gamybos metodų, yra dviejų tipų taikymas:
- Prieš pradėdami maišymo procedūrą, visą paketėlio turinį ištirpinkite tiesiai žaliavose.
- Sudrėkinkite miltelius 100 ml šalto vandens (pakuotė 100 kg) arba 10 ml šalto vandens (pakuotė 10 kg), kuriame nėra chloro, ir įpilkite tirpalo į žaliavą prieš maišymo procesą (šis metodas padeda gamintojui sumaišyti kultūrą su žaliava).

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium