
Skystas mikrobinis šliužo fermentas
Regular price:
product unavailable

Apibūdinimas
Tai fermentas, gaunamas fermentuojant išgrynintą Rhizomucor miehei rūšies grybų kultūrą, priklausantis mikrobinės kilmės koaguliantų grupei ir naudojamas sūrių gamyboje kaip alternatyva gyvūninio ekstrakto koaguliantams.
Skystame mikrobiologiniame šliužo fermente 50.000 nėra genetiškai modifikuotų organizmų.
Produkto naudojimas priklauso nuo naudojamos technologijos tipo ir galutinio produkto, kurį norite gauti.
Šios rūšies šliužo fermentas sūrių gamybos procesuose veikia dvejopai:
1 - kappa kazeino hidrolizė, dėl kurios pienas koaguliuoja;
2 - proteolitinis poveikis sūrio brandinimo metu.
Aktyvumas: 710 - 739 IMCU/ml
Toliau pateikiama orientacinė bendroji produkto dozė 100 litrų pieno:
Šviežias rūgštinis fermentinis sūris: 300 - 900 IMCU (0,4 - 1,3 ml)
Rūgštinės varškės brandinimas: 1000 - 1800 IMCU (1,4 - 2,6 ml)
Pusiau kietas sūris: 2600 - 3300 IMCU (3,7 - 4,7 ml)
Stabilizuotas pusiau kietas sūris: 3600-5200 IMCU (5,1-7,4 ml)
Presuoti brandinti sūriai: 2900 - 5200 IMCU (4,1 - 7,4 ml)
Čederis ir itališki puskiečiai sūriai: 5100-5900 IMCU (7,3-8,4 ml)
Saugojimas:
Laikykite originalioje pakuotėje, vėsioje ir sausoje vietoje, atokiau nuo šviesos.
Tinkamai laikomo produkto tinkamumo laikas - 18 mėnesių nuo pagaminimo datos. Galiojimo data visada nurodoma ant pakuotės.
Laikykite 4-8 °C temperatūroje.