laktazė - fermentas, šalinantis laktozė

laktazė - fermentas, šalinantis laktozę 50ml
  • nuolaida
Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 2,17 €

Regular price: 4,35 €

2.17
The lowest price during 30 days prior to the reduction: 4,35 €





kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Dėmesio! Specialus pasiūlymas! Minimalus tinkamumo vartoti terminas 10.04.2024!!

 

Išsigelbėjimas laktozės netoleruojantiems žmonėms - tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir viskas - galite vartoti pieną be rūpesčių!

Taip pat idealiai tinka sūrio ir jogurto gamintojams - tokius produktus gali vartoti laktozės netoleruojantys žmonės!

 

Pastaraisiais metais daugėja žmonių, netoleruojančių laktozės.

Laktazė yra plonojoje žarnoje esantis fermentas, kurio funkcija - skaidyti laktozę į gliukozę ir galaktozę.
Laktozės netoleravimą sukelia nepakankama arba maža fermento laktazės gamyba, todėl žmogaus organizmas sunkiai virškina laktozę ir sukelia žarnyno floros sutrikimų.
Daugeliu atvejų tokiu atveju pieno produktų vartojimą mityboje reikėtų labai apriboti.
Laktazės skystasis fermentas yra didelės koncentracijos ir grynumo. Šis fermentas iš pieno pašalina laktozę, todėl laktozės netoleruojantys žmonės gali visiškai suvirškinti pieną. Toks pienas gali būti vartojamas tiesiogiai arba perdirbus įprastais pieno ir (arba) sūrio gamybos procesais.

Laktozės nebuvimas iš tikrųjų nekeičia galutinio produkto struktūros, skonio ar galiojimo laiko.

 

Naudojimo instrukcijos:

Skystį supilkite į maždaug 5 laipsnių C temperatūros pieną ir gerai išmaišykite.

Palaukite 24 valandas, palaikydami 5 C temperatūrą.

 

Dozė, skirta 70-80 % laktozės hidrosililinimui pasiekti:

Temperatūra (st. C)

40 5 20 20
Proceso trukmė

4 valandos 20 valandų 3 dienos 30 dienų
Dozavimas (ml 1 l pieno)

0,5 - 1,0 1,5-2,0 0,1-1,2 0,01-0,02
Rekomenduojama standartinė dozė šaldytuvo temperatūroje (apie 5 laipsnių C) yra 1 ml preparato 1 l pieno.

Proceso trukmė apie 1 dieną.

 

Dozuojant galima pasiekti 90 % laktozės hidrolizę:
- 1860 NLU / litre, esant 5 °C temperatūrai ir 20 valandų laikymo trukmei
- 3720 NLU / litras 37-43 °C temperatūroje fermentacijos metu

 

APRAŠYMAS:
- Laktazė yra neutrali ß-galaktozidazė, gaunama fermentacijos būdu iš pasirinktos mielių padermės.
- Laktazė hidrolizuoja laktozę iki gliukozės ir galaktozės mišinio.
- Laktazė atitinka JECFA (FAO / OMS) ir FCC rekomenduojamas maisto fermentų specifikacijas.

 

TECHNOLOGINIUS DUOMENIS:
- Veikla: min. 5200 NLU / g
- Veiklos diapazonas: temperatūra: 40-5 °C pH: 6-7
(Aktyvumas matuojamas pagal FCC IV ir yra pagrįstas 10 minučių trukmės o-nitrofenil-ß-D-galaktopiranozido (ONPG) substrato hidrolize, esant 30,0 °C +/- 0,1 °C ir pH 6,50. Parametras išreiškiamas natūralios laktazės vienetu (NLU).

 

Laikymas: laikomas 0-6 °C temperatūroje jis išlaiko nurodytą aktyvumą mažiausiai dvejus metus.
Transportavimo metu pakenčia aplinkos temperatūrą.

 

Pakuotė:

50 ml
100 ml
250 ml
1 litras

Inni klienci kupili również
aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium