RQ - pelėsis Penicillium roqueforti

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Koncentruota liofilizuota startinė kultūra, skirta tiesioginiam pieno inokuliavimui (DVI). Jis suteikia būdingą skonį, kuris idealiai tinka šviežiems ir minkštiems sūriams, tokiems kaip Rokforas, Gorgonzola ar mūsų vietinis Rokpolas.
Kultūrą sudaro grynas Penicillium roqueforti štamas.

Pelėsis yra tipiškos mėlynai žalios spalvos. Jis riboja nepageidaujamų pelėsių vystymąsi, o jo fermentai leidžia išgauti pikantišką skonį ir kreminę sūrio tekstūrą.

Pavadinimas: RQ
Serija: "Aroma-Tek"

Kultūra tiekiama buteliuke, kuriame yra 100 l arba 1000 l dozė tiesioginiam pieno inokuliavimui.

Starteris miltelių pavidalu (liofilizuotas). Užsukama pakuotė, todėl reikiamą dozę galima išpilti kelis kartus, užsukti ir laikyti šaldiklyje. Pervežant užkandinė kultūra yra atspari aukštesnei temperatūrai.

Šią kultūrą reikėtų naudoti kartu su "Cheese-Tek" kultūromis, ypač MST.

 

Prieš naudodami dezinfekuokite (pvz., spiritu) pakuotę ir atidarymo įrankį!


Tiesioginis skiepijimas: kultūrą įpilkite tiesiai į pieną, iš anksto jos neaktyvuodami. Kruopščiai išmaišykite.

 

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 20-30 °C
Dujų gamyba: ++.
Proteolitinis aktyvumas: +++
Fermentacijos aktyvumas: -
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): aktyvumas neslopinamas

Susiję produktai

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium