
ABY - jogurto užkandžio bakterijos + probiotikas
Regular price:
product unavailable

Apibūdinimas
"ProTek" startinės kultūros
Serija: Lactoferm Fermentuotas pienas
Tipas: termofilinis
Pavadinimas: ABY
Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.
Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.
Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Užsukama pakuotė, į kurią galima pakartotinai supilti reikiamą dozę, užsukti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
100 arba 1000 l pieno pakuotė.
Puikus mišinys, jungiantis dvi pagrindines jogurto padermes ir probiotines bakterijas, garsėjančias ypatingomis sveikatinančiomis savybėmis - Bifidobacterium bifidum ir Lactobacillus acidophilus!
Sudėtis:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Bifidobacterium bifidum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Taikymas:
Paprastas (tirštas) jogurtas, maišytas jogurtas, geriamasis jogurtas, varškės pienas, šviežias sūris.
Kultūros ypatybės:
Optimali augimo temperatūra: 38-44 ° C
Dujų gavyba: -
Fermentacijos aktyvumas: +++
Klampa: +++
Aromatas: ++
Antrinis rūgštėjimas: -
Sklandumas: -