
Kaip pasigaminti sūrį namuose
Regular price:
16,28 €
product unavailable

Apibūdinimas
Naminio sūrio gamybos vadovas
Naminiai sūriai yra sveikesni, pigesni ir daug skanesni nei parduotuvėje pirkti analogiški sūriai.
Ši knyga - tai vadovas pradedantiesiems ir vidutinio lygio sūrininkams. Esminė teorija pateikiama paprastai, o praktika - su aistra!
Išmokite žingsnis po žingsnio gaminti ne tik tradicinius lenkiškus sūrius (pvz., koryciński ar żuławski), bet ir gardžiausius europietiškus sūrius (pvz., parmezaną, kamamberą ar maskarponę).
Paragaukite naminės ementalio ar halloumi, išmokite pasigaminti panirą ar mocarelą, pasimėgaukite rikotos ar išrūgų šampano skoniu.
Pasigaminkite savo sūrį ir sužinokite, kaip tai paprasta!
Jei ne Joana, niekada nebūčiau išdrįsęs pats gaminti sūrio. Knygos receptai tokie paprasti ir lengvai suprantami, kad jie bus naudingi žmonėms, norintiems profesionaliai gaminti sūrį, taip pat mėgėjams-entuziastams, miesto savaitgalio sūrių gamintojams.
Ewa Wagner, žurnalo "Kuchnia" vyriausioji redaktorė
TURINYS:
Įvadas
Sūrininko žodynas
Be pieno nėra sūrio
Sūrininko įranga
Kas yra sūrio viduje
Lengva pradžia
Kažkas nutiko ne taip
Sūrio sūdymas
RECEPTAI - LENKIŠKI SŪRIAI
RECEPTAI - EUROPIETIŠKI SŪRIAI
Itališki sūriai
Prancūziški sūriai
Europoje brandinti sūriai
Balkanų sūriai
VARŠKĖ IR KITI PIENO PRODUKTAI
Bibliografija
Padėkos
Receptų rodyklė
Sūrių rodyklė
Premjera: 2018-10-31
ISBN: 978-83-8103-320-6
Puslapių skaičius: 256
Formatas: 162x235 mm
Įrišimo tipas: minkštas
Išleidimo metai: 2018