AT - starterinė kultūra (bakterijos)

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: SL

Tipas: termofilinis

Pavadinimas: AT


Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.

Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.

Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). 100 l pakuotė yra užsukama varžtiniu dangteliu, todėl reikiamą dozę galima išpilti kelis kartus, uždaryti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

100 arba 1000 l pieno pakuotė.

Sudėtis:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactococcus lactis subsp. lactis
Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis


Taikymas:
Pusiau kietojo ir kietojo sūrio rūšys

 

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 37 - 40 ° C
Dujų gavyba: -
Proteolitinis aktyvumas: ++++
Atsparumas druskoms (50% aktyvumo slopinimas): 2%

Susiję produktai

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium