Alksnio drožlės rūkymui ir kepimui ant grotelių

Prieinamumas: na wyczerpaniu
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 1,85 € 1.85
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą

Apibūdinimas

Traškučiai naudojami visų rūšių sūriui, mėsai ir žuviai rūkyti. Rūkymo metu išgaunama nuo tamsiai auksinės (šiaudų) iki rudos spalvos.
Jie pagaminti iš natūralios alksnio medienos (100 proc.), gautos ekologiškai švariose vietovėse. Be impregnuojančių ir konservuojančių junginių. Neturi būti dulkių frakcijų. Optimalus vandens kiekis - mažiau nei 11 %.

 

Pakuotė 650 g

 

Skiedras reikia laikyti sausoje, vėsioje vietoje.


Naudojimo instrukcijos:


Rūkymas: Priklausomai nuo rūkyklos tipo, skiedras dėkite ant specialiai tam skirto padėklo arba aplink įkaitusį židinį - nedėkite jų tiesiai ant šilumos šaltinio, nes jos tuoj pat sudegs. Dozavimas: 20-40 g/kg produkto.


Kepimas ant grotelių: aplink žėrinčias medžio anglis dėkite 2 cm storio medžio drožlių sluoksnį - nedėkite tiesiai ant ugnies, nes jos tuoj pat sudegs. Uždenkite kepsninę dangčiu iš karto po to, kai ant grotelių padedate maistą. Kepimo trukmė - nuo 10 iki 30 minučių (priklausomai nuo produkto dydžio ir rūšies).

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium