M - starterinė kultūra (bakterijos)

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros

Serija: SL
Tipas: termofilinis
Pavadinimas: M

Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.

Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.

Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). 100 l pakuotė su užsukamuoju dangteliu, todėl reikiamą dozę galima išpilti kelis kartus, uždaryti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

100 arba 1000 l pieno pakuotė.

Sudėtis:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus

Taikymas:
Įtempti sūriai ir šviežių sūrių rūšys:
Mozzarella iš karvės pieno, Oscypek, Caciotta, Scamorza ir kt.

 

Kultūros ypatybės:

Optimali augimo temperatūra: 37 - 40 ° C
Dujų gavyba: -
Proteolitinis aktyvumas: ++
Fermentacijos aktyvumas: +++
Atsparumas druskoms (50 % aktyvumo slopinimas): 2 % NaCl

Susiję produktai

Inni klienci kupili również
aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium