Naminis sūris - geriausias "užkandis"
Regular price:
9,07 €
product unavailable
Pridėti į norų sąrašąApibūdinimas
"Naminio sūrio gamybos biblija" - žinių lobynas. Šią knygą tikrai rekomenduojame kaip įvadą į naminio sūrio gamybos pasaulį. Tai pagrindinė knyga, geriausia rinkoje lenkų kalba, kurioje tiksliai ir prieinamai aprašyta visa veikla, technologijos, priedai, priedai, kurie naudojami gaminant sūrį namuose ir mažose (pvz., ūkiuose) sūrių perdirbimo įmonėse.
Serowar.pl
Beveik 100 sūrio receptų; 60 sūrio patiekalų ir daug kitų sūrio skanėstų receptų.
Pieną paversti sūriu - tai užduotis, kurios gali imtis kiekvienas iš mūsų. Net ir namuose, eksperimentuodami su įvairiomis pieno rūšimis, brandinimo laiku ir temperatūra, galite pasiekti netikėtų rezultatų, kurie pradžiugins ne tik jus, bet ir jūsų artimuosius. O jei mums patinka linksmybės, tai gali tapti įkvėpimu pradėti pelningą verslą.
Knygoje taip pat pateikiami kitų sūrio mėgėjų išbandyti patarimai ir receptai, pasakojimai apie garsius sūrininkus ir daugybė įdomių faktų. Ji padės patyrusiems sūrininkams pakilti į šio meno aukštumas, o pradedantiesiems - drąsiai žengti pirmuosius žingsnius.
"Šioje knygoje rasite viską, ko reikia pradedančiajam sūrininkui, kad iš pirmo karto pagamintų skanų sūrį." San Francisco Examiner
Turinys:
Įžanga
Naujojo leidimo pratarmė
Padėkos
Įvadas: Sūrio gamybos menas
1 dalis. Nuo ko pradėti
1. sudedamosios dalys
2. įranga
3. metodai
2 dalis: visų rūšių sūrių receptai 1.
1. minkštieji sūriai
2. kietieji sūriai
3. Itališki sūriai
4. sūriai su virvelėmis
5. tepami sūriai ir pelėsiniai sūriai
6 ožkų pieno sūriai
Kiti pieno produktai
3 dalis: Dėl meilės sūriui
1 Kaip patiekti, kaip paragauti ir kaip naudoti sūrį virtuvėje
Autorius: Ricki Carroll
Puslapių skaičius: 272
Formatas: 165x235 mm
Viršelis: minkštas įrišimas
ISBN: 978-83-7773-225-0
Leidėjas: RM leidykla
Šeštasis leidimas