SLBH - starterinė kultūra (bakterijos)
Apibūdinimas
Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: SL
Tipas: termofilinis
Pavadinimas: SLBH
Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.
Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.
Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Užsukama pakuotė, į kurią galima pakartotinai supilti reikiamą dozę, užsukti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
100 arba 1000 l pieno pakuotė.
Sudėtis:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Lactobacillus helveticus
Taikymas:
Pusiau kieto ir tempiamo sūrio rūšys:
Caciotta, Buffalo Mozzarella, Scamorza ir kt.
Savybės:
Optimali augimo temperatūra: 37 - 44 ° C
Dujų gamyba: -
Proteolitinis aktyvumas: +++
Fermentacijos veikla: +++
Druskos tolerancija (išreikšta 50% slopinimu): 2,5% NaCl