SLBH - starterinė kultūra (bakterijos)

Prieinamumas: duża ilość
Išsiųsta viduje: 24 godziny
Kaina: 4,35 € 4.35
kiekis szt.

product unavailable

Pridėti į norų sąrašą
* - Laukas privalomas

Apibūdinimas

Sūrio "Cheese-Tek" užkandžių kultūros
Serija: SL
Tipas: termofilinis
Pavadinimas: SLBH

Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.

Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.

Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Užsukama pakuotė, į kurią galima pakartotinai supilti reikiamą dozę, užsukti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.

100 arba 1000 l pieno pakuotė.

Sudėtis:
Streptococcus salivarius subsp. thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Lactobacillus helveticus

Taikymas:
Pusiau kieto ir tempiamo sūrio rūšys:
Caciotta, Buffalo Mozzarella, Scamorza ir kt.

Savybės:
Optimali augimo temperatūra: 37 - 44 ° C
Dujų gamyba: -
Proteolitinis aktyvumas: +++
Fermentacijos veikla: +++
Druskos tolerancija (išreikšta 50% slopinimu): 2,5% NaCl

 

Susiję produktai

aukštyn
Parduotuvė veikia peržiūros režimu
Peržiūrėkite visą svetainės versiją
Sklep internetowy Shoper Premium