1,5 l sūrio jogurto gaminimo aparatas su temperatūros nustatymu
Regular price:
product unavailable
Pridėti į norų sąrašąApibūdinimas
PARDUODAMAS HITAS!
Tai daugiafunkcinis prietaisas, atitinkantis visų, kurie nori praturtinti savo namų valgiaraštį skaniu ir sveiku jogurtu, sūriu ar kefyru, lūkesčius.
Jis idealiai tinka tiek paprastam, tiek tirštam graikiškam jogurtui gaminti.
Mėgstantiems vegetarišką virtuvę iš sojos pieno gaminamas jogurtas.
Jame įrengtas laikmatis, leidžiantis nustatyti darbo laiką, ir termostatas, leidžiantis tiksliai reguliuoti jogurto, kefyro ar sūrio brandinimo temperatūrą. Todėl šis jogurto gaminimo aparatas leidžia puikiai kontroliuoti mėgstamų skanėstų gamybos procesą ir lengvai prisitaiko prie jūsų individualių pageidavimų.
Ji greita, patikima ir gražiai suprojektuota.
Reguliuojama 20-55 laipsnių C temperatūra.
Gaminio plotis: 19,5 cm
Gaminio gylis: 16,5 cm
Gaminio aukštis: 21,0 cm
Jogurtas - nuo seno žinomas ir mėgstamas gėrimas, kilęs iš Artimųjų Rytų, Europoje paplitęs tarp turkų Balkanuose ir visoje Europoje. Jame gausu vitaminų ir mikroelementų, taip pat draugiškos ir naudingos bakterinės mikrofloros. Dėl mikroorganizmų veiklos jame yra mažai laktozės, todėl jį gali gerti ir laktozės netoleruojantys žmonės. Idealiai tinka maišyti su vaisiais, riešutais ir džiovintais vaisiais, taip pat naudojamas daugelyje receptų.
Deja, parduotuviniai jogurtai dažnai būna praturtinti įvairiais priedais, pavyzdžiui, pektinu, kad sutirštėtų konsistencija, arba kvapiosiomis medžiagomis, kad pagerėtų skonis. Be to, parduotuvės šaldytuve ilgai laikomuose jogurtuose yra daug mažiau aktyvių bakterijų nei šviežiuose.
Naminis jogurtas yra sveikas, lengvai pagaminamas ir skanus, o svarbiausia - esame tikri, ką valgome.
Nepamirškite nusipirkti ir bakterijų startinių kultūrų:
https://serowar.pl/pl/c/Kultury-jogurtowe%2C-kefirowe%2C-probiotyczne/35
Fotoreportažas apie naminio jogurto gamybą:
https://serowar.pl/pl/n/87