YO 122 - jogurto užkandžio bakterijos
Apibūdinimas
"YoghurtTek" užkandžių kultūros
Serija: YO
Tipas: termofilinis
Pavadinimas: YO 122
Starterinės kultūros, skirtos tiesiogiai inokuliuoti pieną.
Sausos, užšaldytos užkandžių kultūros.
Starteris miltelių pavidalu (liofilizatas). Užsukamuoju dangteliu užsukama pakuotė, į kurią galima pakartotinai supilti reikiamą dozę, uždaryti ir laikyti šaldiklyje. Starterinė kultūra, atspari aukštesnei temperatūrai transportavimo metu.
100 arba 1000 l pieno pakuotė.
Sudėtis:
Streptococcus salivarius subsp.thermophilus
Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Taikymas:
Paprastas (tirštas) jogurtas, maišytas jogurtas, geriamasis jogurtas.
Kultūros ypatybės:
Optimali augimo temperatūra: 40-44 ° C
Dujų gavyba: -
Fermentacijos aktyvumas: +++
Klampa: ++
Aromatas: ++
Antrinis rūgštėjimas: +
Sklandumas: +